Abehånden

Refusionsgodkendt // 45 minutter // Alder: 10 + //

André tager publikum med tilbage til dengang han selv gik i skole og hans klasselærer fortalte gysere. Sammen med publikum genoplever han gyset når Abehånden bevæger sig og sammen oplever de hvordan det føles at krybe tæt sammen når uhyggen breder sig. I mørket opdager publikum dét sammenhold og den frydeulde gru, som kun et godt gys kan give. Ryk tæt sammen til denne skræmmende teatergyser for mellemtrinnet!

A wa det !?

Refusionsgodkendt // 30 minutter // Alder: 4 - 6 år //

En coming-of-age-historie for de unge på 3 og de gamle på 7. Fra ble til skole på 30 minutter. Fra første prd til første skoletaske. "A wa det!?" udbryder manden hver gang han finder en ny ting i trækvognen. En sko kalder han for en hat og bruger den som vante. Da han endelig – med børnenes hjælp - får styr på ordene, dukker den gigantiske skoletaske op.Hvordan skal det dog ikke ende når man går ud af børnehavedøren og ind af porten til skolen?

Det´ Bimler og Bamler

Refusionsgodkendt // 35 min. // Ader 4+ //

Det bimler og bamler fra kirketårnet, grantræerne dufter og nisserne er på spil. André har nisseblod i årerne. Hans oldefar var fortællenisse af første grad, og han elsker at fortælle de historier hans oldefar har fortalt.

Ensomme mænd med vinger

Formidlingsgodkendt // 55 minutter // Alder: 17+

Ensomme mænd med vinger er en monolog, bestående af små fortællinger om forskellige mænd og deres skæbner. Fortællinger om mænd, der alle som en - på hver sin måde - får vinger. Finurlige og filosofiske betragtninger om livet, der sætter dagligdagens trummerum og mange spørgsmål i et større perspektiv. Mød tre forskellige mænd, en Audi, en brumbasse, en ko, en masse ubrugelig viden, et larmende bornholmer-ur, verdens bedste julemand og ikke mindst den ensomhed der binder mændenes skæbner sammen.

Brødrene Løvehjerte

Refusionsgodkendt // 70 minutter // Alder 9+ //

André Andersen SOLO har, siden 2007, fortalt dette vidunderlige eventyr med stor succes. 2014 var 40-året for den første danske udgivelse af eventyret der starter i Sverige, udspilles i Nangijala og slutter ved porten til Nangilima. 

Heksejagt

Refusionsgodkendt  // 55 minutter //  Alder: 13+ // 
Inspireret af sande begivenheder fra en tid hvor alt blev forklaret med magi og troen på guds vilje og djævelens friselser. En tid hvor kloge kvinder og fattige tiggere bliver jagtet som hekse og hvor den gode mands syndige drømme om hunkønnet kun kunne forklares med hekseri. Forestillingen er produceret i anledning af 500-året for reformationen.

Opera fortællinger :

Formidlingsgodkendt // 60-70 minutter // Alder: 16+

- En opera-libretto, udsat for André Andersen.

Oplev en pompøs opera i al sin pragt og vælde, når André Andersen spiller sig igennem operaen med store armbevægelser, humor, energi og glimt i øjet. Operaen opføres som en storladen fortælling og André spiller alle roller, karikerer helte, skurke, handling og libretto på en sådan måde at nye operagængere får et humorstisk kendskab til handlingen, og de erfarne kan grine anderkendende af små detaljer.

Monolog-noveller

Formidlingsgodkendt // 55 minutter // Alder: 17+

Monolog-noveller tager udgangspunkt i André Andersens finurlige og til tider filosofiske tanker. En håndfuld korte monologer om alt mellem himmel og jord. Det er fortællinger der følger den gode opskrift i køkkenet: Sødt, surt, bittert, lidt salt i såret og noget der knaser. Fælles for alle monolog novellerne er et dansende sprog, et glimt i øjet, en eftertænksomhed og fornemmelse for at få publikum til at føle sig godt tilpas.

Den halve papdreng

Refusionsgodkendt // 35 minutter // Alder: 9+ //

Er det mandag og er han på vej hjem mor, eller er det fredag og er han på vej hjem far, eller er det onsdag, hvor der er gymnastiktøj i weekendtasken?.  En forestilling om at være hel, halv og pap-skilsmissebarn, fortalt med varme og humor. 

Hamlet SOLO

Refusionsgodkendt // 70 minutter // Alder: 15+ //

Hamlet i håndholdt og dynamisk dogmeversion

I denne enmands-udgave inviteres publikum helt tæt på Prins Hamlet og hans skarpladte tunge og konfronterer fordommene om at William Shakespeare er for de finkulturelle. Hamlet i close up! 

Den store krig og skuddene i Sarajevo

Refusionsgodkendt // 40 minutter // Alder: 10+ //

Måske var krigen startet alligevel. Det var som Europa VILLE i krig og bare manglede en undskyldning. Skuddene i Sarajevo, attentatet mod den Østrig-Ungarske tronarving var den undskyldning som “de store” i Europas skolegård skulle bruge for at tryne de små... Men de små i skolegården var ikke alene, de havde venner...

Please reload

© 2015 by André Andersen // Fotos: Buster Møller Andersen, Torben Sørensen, Nikolaj Trap, Sune Svanekier, Søren Zeuth, Rasmus Finsen, Splitart, m.fl

follow us:
  • Facebook Classic