Didrik Drillepind_presse2 WEB.jpg

DIDRIK DRILLEPIND

"Jeg kan li´at drille, drille, drille"

Åh nej…  Sille Mille Fantasille har spist nogen drillebær og har forandret sig til Didrik Drillepind. Hun har stjålet tryllefjeren og har drillet alle eventyrene med at digte dumme slutninger! Nu må alle børnene hjælpe kamme-lege-raten med at digte alle eventyre gode igen. Mon børnene også kan trylle Didrik om til Sille igen? Det må vi håbe.

 

Didrik Drillepind er en interaktiv forestilling hvor de små publikummer hjælper deres nye kamme-lege-rat med at skrive alle eventyr gode igen, efter at de er blevet ødelagt af Didrik Drillepind.

Til stor glæde for alle, så lykkedes det – og alle de nye ”Eventyrdigtere” får alle en magisk fjerpen med hjem som bevis på at de nu er blevet eventyrdigtere.

 

Forestillingen er en dialog imellem skuespillere og børn. Børnene bliver nødt til at hjælpe Kamme-lege-raten og undervejs får de hele tiden fornemmelsen af at de er klogere end ham.

De er hele tiden klogere, de ved hele tiden før kamme-lege-raten, hvilket eventyr de er i.

Det er dem der kan fortælle alfen Alfelulle hvorfor de er her og hvorfor hun skal give dem en magisk fortællefjer. Og tager det alligevel en anden drejning ift hvad børnene siger og agerer, så er der også plads til dette – så tager forestillingen en lille omvej, før den lander tilbage på sporet.

Medvirkende: Pernille Stockfleth, André Andersen

Producent: André Andersen SOLO & Teaterkompagni

 

Dramatiker, forfatter: André Andersen

 

Intruktør: André Andersen

 

Scenografi og kostumer: Dorte Abrahamsen

Type: (3 - 6 år) Familieforestilling, Indendørs 

 

Refusionsgodkendt: Ja

Formidlingsgodkendt: Ja

Varighed: 40 minutter

Mørklægning: Delvist (Ikke biografmørke)

Teknik: 230 V

Bredde / Dybde / Højde: 500 cm/ 500 cm / 230 cm

Pris / publikum:

10.800 kr / 70
(ved børnehave-forestillinger anbefales 60 pub)

Priserne er ex moms