"Spread the WORD!"

Fænomenet Words

Det startede som en  idé i en flyvemaskine, da de to fortællere Kasper Sørensen og André Andersen var på vej hjem fra Finland med landsholdspokalen i de Nordiske Storyslam-mesterskaber i  2011.

En idé om at Danmark skulle have en storyteller-festival af international karakter og udelukkende for professionelle fortællere.

I 2013 var ideen en realitet og den første Wordsfestival blev afviklet med Kronborg Slot som kulisse. 

Idag er festivalen vokset sig udover Kronborgs grænser og bliver hvert år afviklet i hele Helsingør, den anden weekend i juni. Men Words er blevet til meget mere end en festival. Med en Wordsfortæller følger en garanti for at det er en professionel fortæller du skal opleve, og en gang om måneden ligger Helsingørs kultursted, Toldkammeret, scene til "Wordsaftener i Toldkammeret", der nu har kørt for fulde huse, siden 2015 og Wordsprisen er en hæderbevisning der uddeles hvert år under Wordsfestivalen.  Følg kommende wordsarrangementer og festivalen på facebook. 

© 2015 by André Andersen // Fotos: Buster Møller Andersen, Torben Sørensen, Nikolaj Trap, Sune Svanekier, Søren Zeuth, Rasmus Finsen, Splitart, m.fl

follow us:
  • Facebook Classic