top of page

Tak for i år, 2022


Kære kollegaer, formidlere, venner og familie. Tak for 2022. Nu har Bimler og Bamler været på spil for sidste gang i år, og nu er det tid til juleferie. År 2022 er ved at gå på hæld, men teatersæsonen følger skoleåret, så sæsonen er kun halvvejs, men sikke en start med 121 optrædener på efteråssæsonens 184 dage, plus 43 afsnit af podcasten, “Sådan Cirka - en sådan cirka historisk podcast”.


Dog tillader jeg mig at slutte året af med en opdatering af et samlet hæsblæsende 2022. Et år, der har budt på 224 optrædener, heriblandt 47 x Orla Frøsnapper, 45 x Abehånden, 11 x Brødrene Løvehjerte, 19 x Det´ Bimler og Bamler, lidt Hamlet SOLO, Didrik Drillepind, Menneskesønnens sidste dage, ORD, samt andre sjove opgaver. Og igen: Hertil skal tillægges 43 afsnit af den nye podcast, der havde premiere i sommerferien. Og så er jeg glad for de nyeste scenekunst-projekter, som er medvirkende til at teatret har skiftet navn fra “André Andersen SOLO” til “André Andersen SOLO & Teaterkompagni”. Det er en fest at være producent, instruktør og på scenen sammen med andre end mig selv, så jeg nyder samarbejdet med Aske Ebbesen og Pernille Stockfleth.

Vi medvirker alle tre i forestillingen: “Menneskesønnens sidste dage”, der allerede har stor succes med opførelser i kirker, og så får den ros for at passe godt til konfirmationsforberedelserne. I det hele taget, er det bare en god forestilling.

Pernille og jeg har også lagt sidste hånd på “Didrik Drillepind”, en interaktiv forestilling for de mindste, der for alvor starter turné fra januar - og så er Aske og jeg ved at omskrive nogen af de saftige historier fra vores sådan cirka-podcast, til monologer og sceniske fortællinger, der kan underholde et Live-publikum, hvad enten det er i teatersalen eller ved runde caféborde. Summa summarum: Jeg glæder mig som et lille barn til at fortsætte turnéen rundt i landet, når juleanden er spist, gaverne udpakket og vi har danset MED juletræet og ikke bare rundt om, som jeg i arbejdet med “Sådan cirka” har lært at Pippilotta gjorde. Og når så nytårsraketten har sagt “bang, parat igang”, så er sidste halvdel af sæson 22/23 skudt igang.

Der er allerede sat nåle i Danmarkskortet til en del abehænder, en fræk bølle med navnet Orla, en menneskesøn, samt en Nangijala-drage med navnet Katla.. Tak til de 16.000 publikummer der har kigget forbi og tak til de kulturbærere der holder fanen højt, rundt omkring i landet: Teaterforeninger, Kulturkonsulenter, Bibliotekarer, skolelærere, etc - der gør hvad de kan for at huske kommuner og regering på værdien i et kulturrigt samfund, både for børn og voksne. 21 af kommunerne har jeg fået lov til at besøge i løbet af året, nogen af dem flere gange - og det har ikke mindst været pga af jeres hjerteblod. God jul og godt nytår til alle, hvis veje jeg krydsede, på den ene eller anden måde i løbet af 2022.

God jul og godt nytår.

Comentarios


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page